top of page
sosiale medier feed på en telefon. Foto

sosiale medier

Uansett om du trenger et innlegg, en kampanje eller full styring av kontoene dine, gjør vi din bedrift til en stjerne på sosiale medier!

innholdsproduksjon
Innholdsproduksjon. Foto

innholdsproduksjon

Vår tilnærming til innholdsproduksjon er like variert som den er personlig. Vi kan forvandle dine egne bilder med profesjonell redigering og grafiske tillegg, eller ta hånd om hele prosessen, fra fotografering og filming av dine produkter og tjenester, til redigering og presentasjon. Vi er din partner i å skape visuelt innhold som ikke bare taler, men resonerer.

kampanjer

kampanjer

Vi tar hånd om alt til din neste kampanje - fra idéutvikling og planlegging til produksjon og optimalisering. Kanskje du ønsker en kampanje på et produkt eller noe sesongbasert, uansett er vi klare til å gjøre kampanjen din sømløs, effektiv og uforglemmelig.

Kamera som filmer en kampanje. Foto
annonser
betalt annonsering i sosiale medier. Foto

annonser

Lyst på mer synlighet, engasjement eller høyere konverteringsrate? La oss ta hånd om din betalte annonsering. Vi designer og administrerer målrettede annonser på Facebook og Instagram (Meta), TikTok og LinkedIn for å koble deg direkte med din ideelle målgruppe.

strategi

strategi

Er du litt lost i sosiale medier? Uten en strategi kan det bli vanskelig å navigere den komplekse og skiftende sosiale mediegalaksen. Vi utformer nøye planlagte strategier, som er skapt spesifikt for å oppfylle dine unike mål og behov. Vi guider deg trygt gjennom reisen og sikrer at hver bevegelse du tar, bringer deg i riktig retning mot suksess. 

personer som planlegger sosiale medier strategi. Foto
styre konto
Person som håndterer sosiale medier. Foto

styre konto

Er håndteringen av sosiale medier en tidstyv for deg? Overlat det til oss. Vi håndterer alt - fra å svare på kommentarer, like innlegg fra de du følger, til full administrasjon av publisering og oppdatering av kontoene dine. 

bottom of page