top of page

Saturno lanserer nytt pilotprosjekt: Profil/Influencer Management

Oppdatert: 9. mai

Vi i Saturno kan endelig annonsere at vi har satt i gang et pilotprosjekt, nemlig influencer management. Dette prosjektet representerer et nytt og spennende kapittel for oss, hvor vi utvider tjenestene våre til å omfatte spesialisert støtte til talentfulle influencere (og soon to be influencere). Den første profilen i pilotprosjektet er makeup artisten Daniela Alejandra Stenvadet. 


“Vi ønsker å utvikle og videreutvikle profiler som tilbyr noe unikt og autentisk til sosiale medier. Hos oss må du ikke ha mange følgere før vi signerer deg, så lenge vi ser at du har drivkraft, et godt konsept, gode ideer og en målsetting om vekst" - Anette Hamborg, Daglig leder

Møt Daniela: Vår første profil i pilotprosjektet


I sentrum av pilotprosjektet står makeupartisten Daniela. Kanalene hennes dreier seg om skjønnhet, makeup og livsstil. Danielas innhold spenner fra makeup-tutorials og produktanmeldelser til smakstester og vlogger. Hun ønsker å inspirere til en kreativ og autentisk livsstil, både med og uten sminke. Vi i Saturno ser et stort potensial i Daniela, og gjennom vårt pilotprosjekt vil vi hjelpe henne med å videreutvikle kanalene og styrke hennes personlige merkevare på sosiale medier.


Som profil i Saturnos influencer management prosjekt får Daniela

  • Strategisk veiledning og konseptutvikling

  • Produksjonsassistenter ved innholdsinnspilling og redigering

  • Tilgang til vårt splitter nye studio, med bakgrunner, lyd og lys

  • Hjelp til samarbeid med bedrifter og merkevarer

  • + merUnder ser du Danielas første video som en del av Saturnos management.


Hva betyr dette for våre kunder og samarbeidspartnere?

Er Saturno kun et influencer management nå? Nei, det er vi ikke, vi vil fortsatt tilby de samme tjenestene til startups, små og mellomstore bedrifter. Dette nye prosjektet åpner dører for bedrifter som ser etter autentiske og effektive måter å engasjere sitt målpublikum på gjennom influencer-markedsføring. Ved å samarbeide med influencere som Daniela, kan vi tilby våre kunder unike og målrettede kampanjer som snakker direkte til forbrukernes ønsker og behov. Vi ønsker å ha en rekke ulike og unike influencere i managementet vårt, slik at vi kan være et bindeledd mellom influencerne og bedriftene som ønsker å markedsføre gjennom deres kanaler.


Bare begynnelsen

Pilotprosjektet med Daniela er bare begynnelsen og vi planlegger å utvide til flere profiler i ulike nisjer i tiden som kommer. Vi ønsker å fokusere på influencere og soon to be influencere som ønsker å tilføre noe autentisk og unikt til sosiale medier. Saturno sitt management skal dreie seg om utvikling, med hovedfokus på nettopp det. Vi skal se potensialet tidlig og bidra til å løfte profilene, uansett om de starter med 100 eller 10 000 følgere. Er konseptet og drivkraften der, så er Saturno der også!Har du drivkraft, et godt konsept og lyst til å bli en influencer? Send oss en liten pitch gjennom kontaktskjemaet, så tar vi kontakt.
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page