top of page

Markedsføring under Black Friday

Oppdatert: 22. nov. 2023

Black Friday er her, og for bedrifter er det en gylden mulighet til å øke salget og engasjere kunder. En ekstra ting å være oppmerksom på er at det også har kommet nye markedsføringslover som bedrifter bør være oppmerksomme på.

Ny markedsføringslov og prissetting: Siden 1. oktober i år krever de nye reglene at butikker tydelig viser den laveste prisen en vare har hatt de siste 30 dagene når den er på tilbud. Ignorerer bedrifter dette, kan det føre til forvirring og mistillit for forbrukere.


Dame med shoppingposer

Tips for bedrifter under Black Week:

1. Åpenhet er nøkkelen:

  • Sørg for å være åpen og ærlig om prissettingen. Vis den laveste prisen varen har hatt de siste 30 dagene.

2. Tilby ekte rabatter:

  • Skap verdi for kundene ved å tilby reelle rabatter. Unngå å manipulere priser før Black Friday for å unngå tap av tillit.

3. Strategisk markedsføring:

  • Planlegg markedsføringskampanjer nøye. Kommuniser tydelig de faktiske besparelsene kundene vil oppnå under Black Friday-salget.

4. Engasjer på sosiale medier:

  • Aktivt engasjement på sosiale medieplattformer er alltid lurt. Del teaser-tilbud, skap spenning og oppmuntre til interaksjon for å bygge opp forventningene.

5. Eksklusive tilbud for lojale kunder:

  • Belønn lojale kunder med eksklusive tilbud. Dette kan stimulere til gjentatte kjøp og skape en positiv merkeopplevelse. Husk at tilbudene faktisk må være eksklusive og ekte.

6. Lag en mobilvennlig opplevelse:

  • Sørg for at nettsiden og kjøpsprosessen er optimalisert for mobile enheter. Mange forbrukere handler nå via mobil, og en brukervennlig opplevelse er avgjørende.

7. Tidlig kommunikasjon om tilbud:

  • Start markedsføringen tidlig for å bygge interesse. Gi forbrukerne tid til å planlegge og gjøre informerte kjøpsbeslutninger.

8. Fokus på verdifulle pakketilbud:

  • Skap attraktive pakketilbud som gir ekstra verdi. Dette kan øke gjennomsnittlig handlekurvverdi og skape entusiasme blant kundene. Igjen, husk at tilbudene må være reelle.

Husk at god kommunikasjon gir fornøyde kunder. Happy Black Friday!


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page